Blog

Events • • Recepten index • • Reis pagina • • Restaurants

Monthly Pleasures

Zo veel leuke dingen de laatste tijd! Ik zit vol met reisplannen (twee tripjes op de planning!) maar ondertussen staat mijn hoofd nog nauwelijks naar school. Maar maandag begin ik wel echt aan mijn scriptie. Wel heb ik een heel leuk gesprek gehad met de opdrachtgevers en daardoor ook veel zin om daar mee aan de slag te gaan!

Foodporn

Als ik aan themamaanden deed zou deze maand echt een fooddie maand zijn. Het haalt zeker mijn gemiddelde van het aantal restaurantbezoeken per maand dik omhoog. Niet alleen at ik bij Jaimie van Heijne (binnenkort online) met de restaurantweek, ook probeerde ik de SALSA Shop uit, at ik niet zomaar een garnalen burgen bij Hudson Bar & Kitchen, genoot ik heel erg bij Het Veerhuys en was ik bij een event bij La Sirène. Ik ging nog meer uit eten maar ik blog alleen over de restaurants die ik écht goed vond. Volgende maand maar wel even wat rustiger aan doen.

Favoroute

Ze waren al even online (beta) maar vorige week was het eerst evenement van Favoroute: Frederieke: “Favoroute.com is de online marktplaats voor onafhankelijke en interactieve reisgidsen en is volledig op maat samen te stellen. Fanatieke reizigers kiezen of creëren hun favoriete route in gidsvorm, op basis van hun specifieke wensen en geïnspireerd door reisbloggers en –journalisten”. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn maar het is de moeite waar even een kijkje op de site te nemen! https://favoroute.com

Franse topwijnen bij de Lidll

Bij de Lidll topwijnen? Dat dacht ik eerst ook. Toch is het echt zo. Helaas niet voor lang. Van 18 september tot en met 1 oktober worden er ruim vijftig hele goede Franse wijnen aangeboden naast het huidige assortiment. De flessen variëren van zeer betaalbare ontdekkingen tot enkele bekende topnamen, allemaal geproefd en goedgekeurd door Jan-Willem van der Hek, Nederlands Beste Sommelier.


Blog op It's Travel O'Clock

Eigenlijk nog augustus maar voor Daphne schreef ik een to-do list over Schotland. Bijzondere reis was dat; De Calthon Hill beklimmen, wandel op Isle of Sky, zeevruchten rapen, whiskey proeven en nog veel meer. Ben ik alweer een maand terug?

Culinaire ontdekkingstochten

Klinkt dat niet als muziek in de oren? Voor mij in elk geval wel. Bij JUST AWAY kun je je reis uitzoeken op thema en nu dus ook het thema culinaire reizen. Een culinaire liefdestour in Wenen of de traditionele gastronomie van Italië ontdekken. Yes please!

Blogtips

Ik wil dus heel graag naar Afrika. De dieren en het landschap lijken me zó indrukwekkend. Na het zien van deze foto's van Laura al al helemaal. Prachtig toch! Voordat ik naar Schotland vertrok in juli vroeg ik Michelle steeds om tips. Zij had net een paar weken eerder een roadtrip door Schotland gemaakt en kwam regelmatig in Edinburg. Al haar Schotlandblogs vind ik awesome. Dit is mijn favoriet. Five reasons why you should travel alone at least once in your life. Agree. Handig (wat ouder) artikel van Raymond Rutting en Sacha de Boer. Ze geven ieder 5 tips voor het fotograferen op reis.


Ga terug
Widget is loading comments...