Blog

Events • • Recepten index • • Reis pagina • • Restaurants

Salsa Shop Amsterdam

In Amsterdam vind je tegenwoordig voor elke foodie wel iets aparts. Een bar met alleen maar salades, een restaurants met hotdogs & champagne, verzin het maar en het is er. Tenminste dat is sinds kort. Een echte taco bar of Mexiaan vond je er niet zo snel. Tot een paar weken geleden. Toen de Salsa Shop zijn deuren opende.

Lees verder

Best food & travel experiences so far!

Eerder deelde ik op Traveljunks mijn vijf 'food & travel' favorieten. Altijd leuk om terug te kijken dus deel ik ze hier =).

Lees verder

Courgettini met forel & gebakken tomaatjes

Courgetti, pasta van courgette, courgettini, de lange dunne sliertjes van courgette hebben verschillende namen. Maar deze leuke sliertjes zijn vooral heel lekker en een ideale vervang voor koolhydraten. Het enige nadeel is misschien dat je een spiraalsnijder nodig hebt. Als je deze eenmaal hebt kun je heel snel van eten mooie sliertjes maken!

Lees verder

Monthly Pleasures of August

Een nieuw onderdeel op Le Blog; Mijn maandelijkse verzameling aan leuke interessante dingen die ik tegen ben gekomen of die ik buiten mijn blog om doe. Vaak zijn er dingen die ik wil delen maar niet in een hele post of die ik niet in mijn huidige categorieren vind passen. Een terug komende rubriek dat ook wat persoonlijker is vind ik zelf altijd leuk om te lezen!

Lees verder

Hudson Bar & Kitchen

Almere is weer een leuke 'hotspot' rijker! Nou staat Almere ook niet echt bekend om zijn goede restaurants of gezellige koffietentjes en is het nog steeds...

Lees verder

Witte chocolade brownies met blauwe bessen

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik nog nooit een recept heb gemaakt van een van mijn favorieten foodblogs. Ik wil eens een keer iets bakken. Normaal ben ik niet zo van het bakken maar een verjaardag leek me wel een goed moment.

Lees verder

To Do's in Griekenland

Heel veel hartjes voor Griekenland. Ik heb nog maar weinig mensen ontmoet die niet van het land houden. Mijn aanraders vind je hier;

Lees verder

Restaurant Het Veerhuys Almere Haven

Het mag bijzonder genoemd worden dat restaurant het Veerhuys nog nooit bekroont is met een Michelin ster. Dit restaurant vond ik namelijk beter dan sommige sterrenrestaurant die ik eerder bezocht heb! Maar bovenal is het Veerhuys een heel fijn restaurant dat het zeker zou verdienen.

Lees verder

Amuse van coquille, tuinerwtenpuree & krokante ham

Een waar pareltje, deze makkelijke maar toch mooie amuse. Eigenlijk bestaat de amuse maar uit drie elementen; een zachte, een zout/krokante & warme, hele lekkere (hoe omschrijf je coquille?). De drie zijn zo goed samen!

Lees verder

Melrose Abby, Tynemouth & met DFDS Seaways naar huis

We stonden bijtijds vroeg op. Er moesten nog aardig wat kilometers gemaakt worden omdat de boot naar huis om vijf uur vanuit Newcastle zou vertrekken. Omdat het zo vroeg nog aardig koud was, ontbijten deden we in de auto met pannenkoeken, honing, jam & fruit.

Lees verder

Seafood, Whiskey & beachlife in Oban

Omdat we 's ochtends toch niet écht zin hadden in pizza en het nog regende, reden we bijna meteen na het opstaan door naar Carborst waar we pannenkoeken bakken en Snowballs eten...

Lees verder

Schots weer, Isle of Sky, Portree & heel veel pizza

We stonden op in Fort Augustus. Na een ontbijt met resten van gister (broodje hummus, fruit) en nog maar een keer een warme douche, vertrokken we richting Sky. Het eiland is verbonden met een (hele gave) autobrug maar er gaat een ook veerboot. De weg naar Portree, een van de twee stadjes op Sky zit vol met bochten en heuvels maar is heel mooi. De wolken geven ook wel weer een indrukkende sfeer aan het landschap...

Lees verder
BlogSociety

Volgende pagina