About

Mei 2014 – ''Al jaren ben ik bezig met het vastleggen van 'mooie momenten'. Mooie momenten hebben voor mij kleur. Iets sprankelends en roepen herinneringen op.''

Laatst hoorde ik dat ik als klein kind al regelmatig foto's maakte. Terwijl ik dacht dat ik pas sinds een paar jaar bezig was met fotograferen. Blijkbaar zat het er toch ergens al in. Toen ik wat meer begon te reizen begon ik steeds meer foto's te maken. Dit waren best veel foto's en ik wilde ze toch ergens online 'uitstallen'. Daarom begon ik een blog. Later kwamen daar reisverhalen bij en ook vond ik eten steeds boeiender waar ik dan ook over blogde. Mijn blog groeiende maar vooral mijn passie voor fotografeerde groeide. Ik volgende een cursus fotograferen waar een soort wedstrijd aan vast zat. Het winnen hiervan was eigenlijk het begin als fotografe en toen wilde ik graag een portfolio website hebben. Met veel hulp is dat gelukt en is ook mijn blog meeverhuisd naar deze website.

Onder andere door mijn studie management en toerisme ben ik gaan inzien wat reizen betekent, voor mij en voor anderen. Reizen is van alle tijden maar de tijden veranderen en daarmee ook de mensen en de omgeving. Foto’s zijn een van de dingen die het best bewaard kunnen blijven en altijd van grote waarden zullen zijn. Hierdoor is het zo mooi de mensen en beelden vast te leggen.

Naast fotograferen en reizen is eten ook een passie geworden. Ik kook graag en steeds vaker vragen mensen naar, meestal gezonde, recepten. Foodfotografie is een vak wat ik heel interessant vind en waar ik me meer mee bezig wil houden. Altijd heb ik geroepen dat ik als restaurant recent aan de slag wil. Sinds mei 2014 is het dan zo ver en schrijf ik recensies voor Dichtbij Almere maar uiteraard bezoek ik ook restaurants voor mijn eigen blog.


Samenwerken

Eerder werkte ik onder andere samen met VisitOostende, DFDS Seaways Nederland, Kosmosuitgevers & WestCordhotels Ik bezocht Oostende, Newcastle, Schotland maar ook test ik restaurants, hotels en bezoek ik evenementen.

Behalve op deze website ben ik actief op Facebook, Instagram, Twitter & Google+. Voor informatie over bezoekersaantallen kan een mail gestuurd worden!